Tips! Konferens eller möte i Stockholm?

konferens-i-stockholm

Arbetar du i Stockholm eller är du ofta på förbiresa och träffar andra lika viktiga personer, då har vi ett tips till dig! Ibland räcker det inte med att träffas på kontoret och oftast är det inte tillräckligt avskärmat att sitta på en restaurang eller café och då är det perfekt att kunna boka ett avskilt mötesrum för ett par timmar.

Sedan slutet av 1800-talet har Grev Turegatan, mitt i Stockholm City, varit en viktigt samlingsplats för affärer. Då, som en del av en stad där det populäraste transportmedlet var häst och vagn, och nu mitt i pulsen, men ändå med ett lugn som få så centrala gator i Stockholm erbjuder. I höjd med Sture Gallerian och populära restaurangen Tures ligger IVA Konferenscenter, en våning upp från den spännande krogen Grodan.

Alla rumstyper och massor av teknik

IVA Konferenscenter möts vi av trevlig personal i receptionen i entrén på gatuplan som visar oss upp till övervåningen. Väl uppe hittar vi ett tiotal rum av olika storlek, samtliga med grundbehov tillgodosett av teknik såsom projektorer, wifi och kabel-internet. Det två största rummen är spektakulära, dels den anrika bankettsalen (se bilden) som passar perfekt för såväl bröllop som för mingelmat samt den stora Wallenbergssalen för upp till 150 personer med teknik för båda livestreamade videokonferenser samt tillgång till all typ av komfort.

Perfekt för styrelsemötet

Ibland behöver man komma ifrån kontoret för att hålla möten som inte alla på arbetsplatsen skall höra, kanske är det ett extra styrelsemöte eller för ledningsgruppen? Här är IVA optimalt faktiskt, med flera rum som är storleksanpassade för 8 – 12 personer. I kombination med urtrevlig personal som hjälper till med kaffe eller svarar på frågor så är det ett nöje att komma hit oftare än nödvändigt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *